سیر سیاه در عطاری 2022-03-25

مشخصات، قیمت و خرید آنلاین سیر سیاه دیجی عطار

ترکیبات فعال موجود در آن، اشتها را کنترل کرده و موجب کاهش ذخایر چربی در بدن می‌شود. سیرسیاه به دلیل تأثیر بر متابولیسم بدن و کاهش اشتها، می‌تواند در کاهش وزن مؤثر باشد. این ماده با تحریک آنزیم‌های چربی‌سوز، به کاهش ذخایر چربی بدن کمک می‌کند. سیر سیاه می‌تواند از شکل‌گیری التهاب در مغز جلوگیری کند و در مقابل بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر محافظت نماید.

افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند، حتما باید قبل از استفاده از این ماده با پزشک مشورت کنند تا بدانند برایشان مضر است یا خیر. طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. سیر به دلیل تأثیر بر سیستم ایمنی بدن مشهور است و همین امر در مورد سیر سیاه نیز صادق است.

همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است. سیر سیاه به عنوان یک تقویت‌کننده قوی سیستم ایمنی بدن شناخته می‌شود. ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی موجود در آن، بدن را در برابر عفونت‌ها و ویروس‌ها محافظت می‌کنند.

به دلیل دارا بودن آلیسین، سیر تازه دارای طعمی تند تر و بوی بیشتر است.این روند فرآوری آهسته در نهایت سیر را تیره می کند و طعم شیرینی به آنها می بهشد. همچنین باعث تغییر بافت سیر می شود و آنها را ژله ای مانند می کند.قرن هاست که در ژاپن، کره جنوبی و تایلند سیر سیاه مصرف می شود. اخیراً به تایوان و سایر کشورها معرفی شده و سپس مورد توجه سرآشپزهای سطح بالا قرار گرفته است. امروزه سرآشپزها از آن استفاده می کنند تا طعم های بی نظیری به غذاهای ماهی، مرغ، ریچوتو و سوپ اضافه می کنند. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه در این مورد نشان داده است که سیر سیاه می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ کمک کند.

مطالعات انجام شده در دانشگاه دنکوک کره نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر سیاه موجب کاهش قند خون، کلسترول و تری‌گلیسرید در بدن می‌شود. سیر سیاه به دلیل فرآیند تخمیر، آنتی‌اکسیدان‌های بسیاری مانند الیسین و فلاونوئیدها را به ارمغان می‌آورد. این مواد به بدن کمک می‌کنند تا در مقابل آسیب‌های اکسیداتیو مقاومت نشان دهد و سلول‌ها را محافظت کند. سیر سیاه هم خاصیت درمان کبد چرب و هم جلوگیری از ابتلا به کبد چرب و بیماری های کبدی را دارد،چون این ماده مفید علاوه بر محافظت از کبد می تواند باعث کاهش چربی انباشته شده در کبد شود. اگر در ذهنتان این سوال را دارید که سیر سیاه را از کجا تهیه کنیم، عطاری‌های معتبر و فروشگاه‌های اینترنتی گزینه‌های مناسبی هستند. این محصول در بسیاری از این مکان‌ها یافت می‌شود؛ اما هنگام خرید حتما به کیفیت محصول و طبیعی‌بودن فرآیند تولید آن توجه کنید.

سیر سیاه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مفید است که به بهبود سلامتی، پیشگیری از بیماری‌ها و کاهش وزن کمک می‌کند. اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری در مورد خواص سیر سیاه کسب کنید، تا پایان این مطلب با ما همراه باشید. سیر سیاه یک ماده طبیعی شگفت‌انگیز است که با دارا بودن خواص ضدسرطانی، بهبود عملکرد قلب، کاهش وزن، تقویت حافظه و کنترل قند خون، تأثیر شگرفی در سلامت بدن دارد.

تحقیقات نشان داده‌اند که سیر سیاه قادر است آسیب‌های ناشی از ایسکمی (کاهش جریان خون به عضله قلب) را کاهش دهد و حتی تأثیر بهتری نسبت به سیر تازه در محافظت از قلب دارد. سلامتکده یک پایگاه جامع درباره سلامتی و بهداشت است که تلاش می کند اطلاعات شما را درباره سلامت، طب سنتی، گیاهان دارویی و مسائل پزشکی بالا ببرد. این محصول به راحتی در عطاری‌ها و فروشگاه‌های آنلاین در دسترس است. هنگام خرید، به کیفیت محصول و فرایند تولید آن توجه کنید تا از خواص آن به طور کامل بهره‌مند شوید. همچنین، قیمت سیر سیاه لاغری در مقایسه با انواع دیگر ممکن است کمی بیشتر باشد، چرا که معمولاً تحت فرایندهای خاصی تولید می‌شود.

آنتی‌اکسیدان‌ها از سلول‌های بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری می‌شود) محافظت می‌کنند. پژوهش‌هایی نیز انجام شده است که بر اساس آنها، سیر سیاه خواص ضدسرطانی دارد و می‌تواند از کبد در برابر آسیب محافظت کند. ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در این ماده، از پیری زودرس جلوگیری کرده و به ترمیم آسیب‌های پوستی کمک می‌کنند. مصرف سیر سیاه می‌تواند با کاهش کلسترول و بهبود تعادل قند خون، به افرادی که با مشکلات قندی روبرو هستند کمک کند. ۲- فرآیند تخمیر سیر باید با روش های علمی و مطابق تحقیقات انجام شده باشد. زمان تخمیر مناسب برای سیر سیاه حداقل ۴۰ روز است و بهترین دمای تخمیر ۷۰ درجه سانتی گراد.

افرادی که پس از مصرف سیر خام واکنش آلرژیک را تجربه می کنند ، باید از سیر سیاه نیز اجتناب کنند. آلیسین یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان هایی است که می توانید به رژیم غذایی خود اضافه کنید و غلظت آن در سیر سیاه حتی بیشتر ازنپخته است. این روش  باعث می شود برخی از ترکیبات موجود در سیر معمولی تجزیه شوند ، به ویژه ترکیباتی که طعم تندی به سیر می دهند. اگرچه ممکن است با سیر خام آشنایی بیشتری داشته باشید، اما سیر سیاه می تواند یک ماده غذایی خوشمزه در رژیم غذایی شما باشد. مطالعات نشان می‌دهد که سیر سیاه می‌تواند سلول‌های سرطانی را مهار کرده و حتی از بین ببرد. این خصوصیات ضدسرطانی می‌توانند در پیشگیری و کمک به درمان برخی از انواع سرطان‌ها مؤثر باشند.

مطالعات نشان داده‌اند که ترکیبات آنتی‌اکسیدانی موجود در سیر سیاه، از جمله پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها، دارای خاصیت ضدسرطانی قوی هستند. این ترکیبات با کاهش تولید رادیکال‌های آزاد و جلوگیری از تکثیر سلول‌های سرطانی، مانع رشد و گسترش تومورها می‌شوند. یکی از شگفت‌انگیزترین خواص سیر سیاه، تأثیر آن در پیشگیری و مبارزه با سرطان است. ترکیبات سولفوریک و آنتی‌اکسیدان‌های قوی موجود در آن، رشد سلول‌های سرطانی را مهار می‌کنند.

گرچه این ماده غذایی فواید زیادی برای سلامتی دارد، در موارد معدودی پس از مصرف آن عوارض و اثراتی منفی هم مشاهده شده است. اگر می خواهید بدن خود را در برابر بیماری های مزمن و استرس اکسیداتیو تقویت کنید ، باید این ادویه برشته را به رژیم غذایی هفتگی خود اضافه کنید. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کند. یکی از اسیدهای آمینه موجود در بدن مابه نام  هموسیستئین می تواند به دیواره رگ های خونی آسیب برساند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیاندازد. این خاصیت آسیب سلول ها را کاهش می دهد و می تواند به محدود کردن رشد و گسترش احتمالی سلول های سرطانی در بدن کمک کند.

هوموسیستئین (Homocysteine) نوعی آمینو اسید تولیدشده در بدن است که می‌تواند به دیواره رگ‌های خونی آسیب برساند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیندازد. طبق پژوهش‌ها، سیر سیاه می‌تواند میزان هوموسیستئین، کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم یا LDL) و تری‌گلیسیریدها را در خون کاهش دهد و میزان کلسترول خوب یا HDL را افزایش دهد. قندخون بالا یا هیپرگلیسمی (hyperglycemia) ممکن است سبب عوارضی جدی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب عصبی شود. قندخون پایین یا هیپوگلیسمی (hypoglycemia) نیز ممکن است موجب تشنج، غش‌کردن و مرگ شود.

شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید. در فرآیند تهیه سیر سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی سیر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند.

این روش می‌تواند متابولیسم را تقویت کند و فرآیند چربی‌سوزی را سرعت ببخشد. سیر سیاه به دلیل طعم شیرین و بافت نرم خود، گزینه‌ای مناسب برای استفاده در انواع غذاها و رژیم‌های غذایی یا حتی به‌صورت دمنوش است. روغن سیر سیاه برای مو با تقویت فولیکول‌ها، به جلوگیری از ریزش و افزایش رشد آن کمک می‌کند. استفاده از این روغن باعث تغذیه عمیق پوست سر و بهبود کیفیت موها می‌شود. یکی دیگر از تفاوت‌ها، به طرز تهیه سیر سیاه مربوط می‌شود که شامل تخمیر طولانی‌مدت در شرایط خاص است. این فرآیند باعث می‌شود ترکیباتی ایجاد شوند که جذب بهتری دارند و در بهبود سلامت بدن موثرتر هستند.

سطوح بالای آنتی اکسیدان در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت کمک کند. علاوه بر ویتامین و مواد معدنی گفته شده، سیر سیاه غنی از اسیدهای آمینه، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به سیر معمولی است. بررسی‌های علمی ثابت کرده‌اند که عصاره سیر سیاه تخمیری در از بین بردن سلول‌های سرطانی روده بزرگ و سرطان خون بسیار مؤثر است. همچنین، مصرف منظم این ماده، به کاهش نشانگرهای توموری در بدن کمک می‌کند.

یکی از مهم‌ترین فواید سیر سیاه، توانایی آن در بهبود عملکرد قلب و کاهش خطر بیماری‌های قلبی-عروقی است. این ماده با کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL)، به بهبود سلامت قلب و گردش خون کمک می‌کند. در طب سنتی از خواص سیر سیاه برای تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم و کاهش التهابات بدن بسیار گفته شده است. این ماده به‌عنوان درمانی برای مشکلات گوارشی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن هم شناخته می‌شود.

سیر خام با تخمیر در دما و رطوبت کنترل‌شده به سیر سیاه تبدیل می‌شود. با اینکه سیر سیاه مغذی‌تر از سیر سفید است و فواید فراوانی برای سلامتی دارد، ماده غذایی شناخته‌شده‌ای نیست و چندان استفاده نمی‌شود. در ادامه، با فواید سیر سیاه برای سلامتی و طرز تهیه آن در خانه آشنا می‌شویم. سیر سیاه که به دلیل فرایند تخمیر و تغییرات شیمیایی در ترکیبات آن، به یکی از پرخاصیت‌ترین خوراکی‌ها تبدیل شده است، امروزه در طب سنتی و حتی پزشکی مدرن جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است. این نوع سیر، علاوه بر مزایای فراوان برای سلامت عمومی، به‌طور خاص برای گروه‌های خاصی از افراد مفید است و می‌تواند در درمان یا پیشگیری از بسیاری از مشکلات سلامتی مؤثر باشد. در ادامه به بررسی جامع خواص، کاربردها و نحوه مصرف این ماده ارزشمند می‌پردازیم.

پس از آماده‌شدن سیرهای سیاه، می‌توانید آنها را داخل ظرفی دربسته تا ۳ ماه نگهداری کنید. می توانید سیر سیاه را به انواع غذاها مانند سوپ، خورشت، سس ها و پلو اضافه کنید. با این وجود ، یک مطالعه تأثیر عصاره سیر پیر بر لخته شدن خون در افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند را مورد بررسی قرار داد و متوجه شد که خطر جدی ندارد . ریشه های آن نامشخص است ، اما قبل از اینکه در جهان رایج شود در آسیا شروع به استفاده شده است . وقتی این ترکیبات با گذشت زمان تجزیه می شوند ، طعم شیرین تری به سیر می دهند. طعم شیرین و حالت ژلاتینی آن باعث شده است که بتوان آن را به انواع خوراک گوشت و سبزیجات اضافه کرد.

بالا رفتن بیش از حد دما باعث خشک شدن سیر سیاه و سخت شدن جویدن و خوردن آن و همچنین شیرین نشدن آن می شود. کم بودن روزهای تخمیر هم می تواند باعث شود خواص درمانی سیر سیاه کمتر از حالت تخمیر کامل شود. بنابراین باید سیر سیاه را از جایی تهیه کنیم که مطمئن هستیم فرآیند تخمیر به درستی و طبق روش های علمی انجام شده است. خواص سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به ارتقاء سلامت قلب شناخته شده است.

این فرایند چند هفته طول می کشد ، اما نتایج آن ارزش تلاش را دارد. برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده می تواند نشانگرهای آسیب کبدی را در پی آسیب کبدی کاهش دهد ، رسوبات چربی را در کبد کاهش دهد و اندازه سلولهای کبدی را متعادل کند. مطالعات نشان داده است که در کاهش سطح هموسیستئین در خون بسیار مفید است و متعاقباً از سلامت قلب  نیز محافظت می کند. یک مطالعه نشان داد که سیر سیاه  می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده کمک کند. با این وجود ، سرشار از آمینو اسیدها ، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان ها است.

مصرف این سیر باعث افزایش متابولیسم، کاهش اشتها و جلوگیری از ذخیره چربی‌های اضافی می‌شود. مصرف روزانه این ماده به تنظیم قند خون کمک می‌کند و فرآیند چربی‌سوزی را سرعت می‌بخشد. طی فرایند تهیه سیر سیاه، آلیسین ناپایدار به مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی پایدارتر تبدیل می‌شود. خواص آنتی‌اکسیدانی سیر سیاه بسیار قوی‌تر از سیر تازه است، زیرا در نتیجه فرایند تخمیر، میزان آنتی‌اکسیدان‌های سیر ۲ تا ۳ برابر می‌شود.

همچنین، سیر سیاه به دلیل خواص تقویت‌کننده سیستم ایمنی، برای زنانی که به دنبال حفظ سلامت کلی بدن هستند، گزینه‌ای ایده‌آل است. سیر سیاه بدلیل فرایند تخمیر، سطوح بالاتری از آنتی اکسیدان ها و ترکیباتی شامل ( اس-آلیل سیستئین و اس-آلیل مرکاپتوسیستئین ) نسبت به سیر سفید را داراست. خواص سیر سیاه ده برابر بیشتر از یک سیر معمولی می باشد این به این معنی است که این محصول می تواند از بروز بیماری های مختلف جلوگیری کند، همچنین حملات قلبی و لخته های خونی را کاهش می دهد. این محصول بسیار ادرار آور است و به دلیل داشتن درصد زیادی از پتاسیم برای افرادی که دارای بیماری کلیه هستند و از ورم و عدم توانایی حفظ آب در بدن رنج میبرند مفید است. سیر سیاه، نتیجه‌ی فرآوری سیر خام است و با وجود رنگ تیره‌ای که دارد، طعم ملایمی به خود دارد.

سیر سیاه زمانی آماده است که نرم شده باشد و بافتی جویدنی داشته باشد. بنابراین بهتر است که بگذارید سیرها چند روز دیگر نیز در آرام‌پز بمانند. در پژوهشی با سوژه حیوانی مشخص شد که سیر سیاه خواص ضدچاقی دارد؛ حیواناتی که با سیر سیاه تغذیه شده بودند، از سایر حیوانات افزایش وزن کمتر و لایه‌های چربی شکمی نازک‌تری داشتند. پلو پز را روشن کرده و درجه را روی گرم قرار دهید ( بر روی درجه پخت قرار ندهید و پخت شروع نشود ).سیرهای کامل را داخل پلو پز قرار دهید.دو هفته صبر کنید تا سیر سیاه شما آماده شود. برای تهیه سیر سیاه ، پیازهای تازه باید در چند هفته تا چند ماه در محیطی با رطوبت در دمای بسیار کم نگهداری شوند.

به صورت کلی سیر سیاه با رنگ تیره، طعم شیرین و بافت جویدنی، بدون بوی ناخوشایند می باشد. این فرآورده به دلیل خاصیت انرژی‌زایی‌اش به عنوان ادویه و چاشنی در غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. ۵- سیر سیاه بایادی قبل از ارسال برای مشتری در شرایط مناسب و در سردخانه نگهداری می شود تا سیر سیاه خواص خود را حفظ کرده و خریدار فرصت کافی برای مصرف آن را داشته باشد. ۱- سیر سیاه باید از تخمیر سیر تازه و ارگانیک و سالم به دست آمده باشد. تخمیر سیرهای کهنه و مانده یا در حال خراب شدن برای به دست آوردن سیر سیاه کیفیت محصول را پایین می آورد.

معمولا نمی توانید سیر سیاه را در فروشگاه ها و سوپرمارکت های محله پیدا کنید. اما نا امید نشوید چون ارزشش را دارد که برای یافتن این ماده فوق العاده مغذی و درمانی بیشتر جستجو کنید. بهترین روش تهیه سیر سیاه با کیفیت و ارزان، خرید مستقیم از تولید کننده مطمئن است.

اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. با داشتن آنتی اکسیدان ها می تواند به کاهش التهاب در بدن و جلوگیری از بیماری های شناختی مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون کمک کند. همچنین ممکن است به بهبود حافظه و سایر بخشهای عملکرد شناختی کمک کند. شناخته شده است که سیر سیاه سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از تعدادی از عفونت های شایع باکتریایی و ویروسی جلوگیری می کند. ترکیبات فعال موجود در سیر می‌توانند به کنترل قند خون کمک کنند و مقاومت به انسولین را کاهش دهند.

استفاده از این ماده در کنار موادی با تاثیرات مشابه مانند خواص اسفرزه، به کاهش التهابات و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها منجر می‌شود. خواص بی‌نظیر سیر سیاه در طب سنتی و مدرن، آن را به یک مکمل طبیعی بی‌رقیب تبدیل کرده است. از تقویت سیستم ایمنی و کاهش وزن گرفته تا بهبود سلامت قلب و پوست، این ماده می‌تواند در ارتقای کیفیت زندگی شما نقش بسزایی داشته باشد. اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامت خود هستید، سیر سیاه را امتحان کنید و تأثیر شگفت‌انگیز آن را تجربه کنید. مصرف ناشتا به جذب بهتر مواد مغذی این ماده کمک می‌کند و تاثیر آن را در تقویت سیستم ایمنی و بهبود متابولیسم افزایش می‌دهد. ترکیب آن با دمنوش عناب و آویشن برای کبد چرب می‌تواند تاثیر مثبتی بر بهبود عملکرد کبد داشته باشد.

در هفته اول ممکن است که ته بوته‌ها نیم‌سوز و پوست آنها قهوه‌ای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت می‌شوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروک‌شدن می‌کنند و پوستشان شل می‌شود. برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است. اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیق‌تر بررسی کنید.

سیر سیاه خاصیت ضد التهابی نیز دارد و باعث کاهش درد مفاصل و التهابات بدن نیز می شود و باعث جلوگیری از ابتلا به بیماری های آلزایمر و پارکینسون می شود. سیر سیاه نیز همن خاصیت را دارا می باشد،هر دو سیر سفید و سیاه پلاک های چربی موجود در خون و رگ های خونی را کاهش می دهند. سیر سیاه به دلیل خواص رقیق‌کنندگی خون، ممکن است با داروهایی مانند وارفارین یا آسپرین تداخل داشته باشد.

خواص و فواید سیر سیاه شامل تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد قلب و کاهش التهابات بدن بوده که آن را به یک ماده مغذی و پرطرفدار تبدیل کرده است. سیر سیاه یک ابرغذای طبیعی محسوب می‌شود که به دلیل فرآیند تخمیر خاص، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مغذی است. مصرف روزانه این ماده می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقای سلامت عمومی کمک کند. سیر سیاه یکی از شگفتی‌های طبیعی است که از تخمیر سیر معمولی تهیه می‌شود و به دلیل طعم شیرین، بافت نرم و خواص بی‌نظیرش محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

در واقع این ماده غذایی با تنظیم میزان انسولین بر قندخون اثر می‌گذارد. به‌علاوه خطر ابتلا به دیابت بارداری را کاهش می‌دهد و از عوارض ناشی از دیابت کنترل‌نشده جلوگیری می‌کند. سیر سیاه به‌عنوان یک ماده سم‌زدا شناخته می‌شود که می‌تواند فلزات سنگین و سموم را از بدن دفع کند. مصرف این ماده همچون خواص چهار تخمه، به بهبود عملکرد سیستم گوارشی و پاکسازی بدن کمک می‌کند. سیر سیاه با ترکیبات موثر آنتی اکسیدانی که دارد به بهبود سلامت کبد شما کمک می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند.

ترکیبات موجود در سیر سیاه پیر نیز می تواند رادیکال های آزاد را در بدن مسدود کند. در مقایسه با سیر معمولی ، سیر سیاه دارای مقدار کمی آلیسین است ، ترکیبی که به سیر معمولی برخی از مزایای سلامتی آن را می بخشد. پیشنهاد می‌شود قبل از اضافه کردن سیر سیاه به برنامه غذایی خود، با یک متخصص یا متخصص تغذیه مشورت کنید. هرچند سیر سیاه خواص فراوانی دارد، اما ممکن است برخی افراد به دلیل شرایط خاص، با مصرف آن مشکل داشته باشند. سیر سیاه با کاهش اشتها و افزایش متابولیسم، می‌تواند به روند کاهش وزن کمک کند.

طبق مطالعه ای که در مجله Academic در 2009 منتشر شد ، سیر سیاه با غلظت بالاتری از آلیسین نسبت به سیر معمولی ، بیشتر در تنظیم سطح قند خون موثر است. سیر سیاه گیاهی است از خانواده Amaryllidaceae همان سیر خام تازه است که طی فرآیند تخمیر سیاه شده است. رنگ سیر سیاه، قهوه‌ای بسیار تیره یا به اصطلاح سیاه رنگ می‌باشد و بافتی نرم و لطیف دارد.

آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند. سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند. به احتمال زیاد با سیر تازه و عطر و طعم قوی آن کاملاً آشنا هستید. در طی این فرآیند، حبه های سیر به رنگ سیاه در می آیند و بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند.

این خاصیت به‌ویژه برای افرادی که از آرتروز یا بیماری‌های التهابی رنج می‌برند، مفید است. آنتی‌اکسیدان‌های سیر سیاه از پیری زودرس جلوگیری کرده و به حفظ شادابی پوست و سلامت موها کمک می‌کنند. سیر سیاه با سم‌زدایی از کبد به بهبود عملکرد آن کمک کرده و از بیماری‌های کبدی پیشگیری می‌کند. در ابتدا توصیه می‌کنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. ۳- تخمیر سیر سیاه بایادی در محیط استریلیزه و کاملا بهداشتی انجام می پذیرد.

این محصول با تخمیر سیر خام در شرایط کنترل شده حرارت و رطوبت بالا ساخته می شود و به مدت ۴۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبا ۶۰ تا ۸۰ درجه نگهداری میشود. خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. به همین دلیل ، افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند نیز ممکن است بخواهند از مصرف سیر سیاه به مقدار زیاد اجتناب کنند. اما خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند.

با کاهش التهاب ، آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. سیر سیاه، از سیر معمولی تهیه می شود که تحت شرایط منظم دما بین ۱۴۰ تا ۱۷۰ درجه فارنهایت به مدت سه تا چهار هفته تولید می شود. این امر به آن اجازه می دهد تا واکنش میلارد را طی کند، فرایندی شیمیایی که بین اسیدهای آمینه و کاهش قند رخ می‏دهد. این واکنش نه تنها سیر را به رنگ تیره، بافت ژله ای و عطر و طعم متفاوت می بخشد بلکه ارزش غذایی این غذای فوق العاده را نیز بیشتر می کند. طعم سیر سیاه معمولاً طعم ملایم شیرین و عطر و طعم بالزامیک توصیف می شود.

در نهایت، سیرها به رنگ مشکی تغییر می‌کنند و طعم آن‌ها شیرین و خاص می‌شود. خواص ضدالتهابی سیر سیاه می‌تواند به کاهش دردهای مفصلی و التهابات بدن کمک کند. این خاصیت آن را به یک گزینه مناسب برای افرادی که از آرتروز یا مشکلات التهابی رنج می‌برند تبدیل کرده است.

این ماده با کاهش التهابات و دفع سموم از کبد، عملکرد آن را بهبود می‌بخشد. همچنین نشانگرهای آسیب کبدی مانند ALT و AST با مصرف منظم سیر سیاه کاهش می‌یابند. سیر سیاه با بهبود هضم غذا و کاهش التهاب معده، برای افرادی که از مشکلات گوارشی مانند نفخ، سوءهاضمه و زخم معده رنج می‌برند بسیار مفید است.

۱- بایادی خود تولید کننده سیر سیاه است و با خرید از بایادی واسطه ها حذف شده و شما می توانید با قیمتی بسیار مناسب سیر سیاه تهیه کنید. افرادی که به سیر حساسیت دارند یا داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند، باید در استفاده از سیر سیاه احتیاط کنند و قبل از مصرف، از پزشک خود مشورت بگیرند. برخی افراد ممکن است به سیر، از جمله سیر سیاه، آلرژی داشته باشند. علائم حساسیت ممکن است شامل خارش، قرمزی پوست یا مشکلات تنفسی باشد. سیر سیاه حاوی مواد لینولئیک است که می تواند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کند. تایید اینکه سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد.

بعد از طی فرآیند تخمیر، تست کیفیت روی سیرهای سیاه تولیدی انجام می گیرد و در صورت تایید به سردخانه منتقل می شوند. تحقیقات نشان می دهد که استفاده از سیر سیاه به دلیل آنتی اکسیدان فراوان باعٍث پیشگیری از دیابت و مشکلات مربوطه می شود. این محصول ابتدا در کشورهای آسیایی برای مصارف دارویی استفاده می‌شد و امروزه به دلیل خواص فوق‌العاده‌اش، به یک ابرغذای جهانی تبدیل شده است. برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. مصرف مستمر و روزانه روی سلامتی بدن بعد از ۱ ماه تاثیر می گذارد.

سیر سیاه دکتر بیز

سیر سیاه (Black Garlic) محصولی است که از فرآوری و تخمیر سیر معمولی در شرایط دما و رطوبت کنترل‌شده تولید می‌شود. این فرآیند باعث می‌شود که سیر به رنگ سیاه درآید و طعمی شیرین و ملایم‌تر نسبت به سیر خام پیدا کند. سیر سیاه به دلیل خواص شگفت‌انگیز خود در سال‌های اخیر توجه بسیاری از متخصصان تغذیه، طب سنتی و حتی آشپزی را جلب کرده است. ترکیبات آنتی‌اکسیدانی قوی موجود در سیر سیاه می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند.

در ادامه، مواردی را که ممکن است به عنوان عوارض سیر سیاه شناخته شوند، بررسی می‌کنیم. دستور العمل خاصی برای مصرف سیر سیاه لازم نیست ولی بهتر است قبل از صبحانه سیر سیاه را میل کنید و برای اینکه از خواص سیر سیاه بهرمند شوید بهرت است مرتب آن را مصرف کنید. احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم. می‌توانید این سیر را به شکل‌های مختلفی مانند بوته‌های کامل یا پودر از فروشگاه‌های آنلاین، عطاری‌ها و فروشگاه‌های محصولات سلامتی تهیه کنید. قبل از بازشدن بسته می‌توانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی پس از بازشدن بسته حداکثر ۱ ماه در یخچال قابل‌نگهداری است. تهیه این نوع سیر کاری زمان‌بر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول می‌کشد.

سیر سیاه را می‌توان به‌صورت خام، دمنوش یا به‌عنوان طعم‌دهنده در انواع غذاها مانند سوپ، سالاد، خوراک‌ها و حتی پیتزا استفاده کرد. یکی از جذاب‌ترین روش‌های مصرف و استفاده از این ماده، اضافه‌کردن آن به غذاهاست. باید گفت که استفاده از آن در غذاهایی مانند سوپ، خوراک‌های گیاهی و حتی پیتزا می‌تواند طعم و عطری دلپذیر به غذا ببخشد. سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند. سیر سیاه ممکن است با برخی از داروها تداخل دارویی داشته باشد قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید. سیر را در محفظه قرار  دهید ، تنظیم “گرم” را روشن کرده و روی آن را با درب پلو پز بپوشانید.

این خاصیت، آن را به یک گزینه عالی برای افراد دیابتی یا کسانی که در معرض ابتلا به دیابت هستند، تبدیل کرده است. سیر سیاه با کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب، یک نقش مهم در پیشگیری از بیماری‌های قلبی دارد. این اثرات از طریق افزایش انعطاف‌پذیری عروق و کاهش التهابات در دیواره عروق ایجاد می‌شوند. وجود مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان در سیر سیاه به کاهش رادیکال‌های آزاد و جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی کمک می‌کند. برای خرید سیر سیاه با کیفیت و قیمت بسیار مناسب به صفحه خرید سیر سیاه بروید. طبق پژوهش های انجام شده سیر سیاه کاهش چربی شکم و پهلو و کاهش وزن می شود بطوری که چربی مضر خون را کاهش و چربی مفید را افزایش می دهد و بطور قابل توجهی باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

چنانچه هرگونه حساسیتی نسبت به سیر، موسیر، پیاز … دارید حتما قبل از استفاده با پزشک مشورت کنید. قبل از استراحت بهتر است سیر نخورید به این دلیل که  انرژی زا است و موجب بی خوابی می شود. مهم است که سیر خشک و سالم باشد ، زیرا این امر نتایج بهتری را به دنبال خواهد داشت. ابتدا چهار تا پنج سر سیر یا هر تعداد دلخواه را که می تواند بدون هیچ لمس که در پلو پز جا بگیرد تمیز کنید. از یک اسفنج خشک برای پاک کردن هرگونه آلودگی اضافی بدون افزودن آب یا صابون استفاده کنید. برای تمیز کردن دستگاه گوارش و سیستم های تنفسی نیز بسیار مفید است.

سیر سیاه یکی از قدرتمندترین مواد طبیعی با خواص درمانی گسترده است که از تخمیر سیر تازه در شرایط دما و رطوبت کنترل‌شده تولید می‌شود. این فرآیند، باعث افزایش خاصیت آنتی‌اکسیدانی و کاهش بوی تند سیر شده و فواید دارویی آن را چندین برابر می‌کند. سیر سیاه محصولی است که با تخمیر سیر معمولی در دما و رطوبت کنترل‌شده تهیه می‌شود. این فرآیند باعث تغییر رنگ به مشکی، طعم شیرین و افزایش خواص آنتی‌اکسیدانی آن می‌شود. سیر سیاه با تخمیر سیر معمولی در دما و رطوبت کنترل‌شده تولید می‌شود. شما می‌توانید این محصول را در خانه تهیه کنید یا از فروشگاه‌های معتبر بخرید.

بنابراین باید سیر سیاه را از جایی بخریم که از تاریخ انقضای آن مطمئن باشیم و بدانیم که سیر سیاه قبل از خرید در فریزر نگهداری میشده و فرصت کافی برای مصرف داشته باشیم. سیر سیاه با کاهش کلسترول و تری گلیسرید، چربی خون را کاهش داده و از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد. طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند.

طریقه مصرف سیر سیاه برای بهبود کبد چرب شامل خوردن روزانه یک یا دو حبه به‌صورت خام یا تهیه دمنوش آن است. مصرف منظم سیر سیاه به تنظیم سطح قند خون کمک می‌کند و خطر ابتلا به دیابت و عوارض مرتبط با آن را کاهش می‌دهد. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این ماده، تاثیر مثبتی بر کنترل قند خون دارند. سیر سیاه به کاهش فشار خون، کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) کمک می‌کند. این خواص به بهبود سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی منجر می‌شود.